Renkli Resim Kalemleri Nazilli Renkli Resim Kalemleri Nazilli Renkli Resim Kalemleri Nazilli Renkli Resim Kalemleri Nazilli Renkli Resim Kalemleri Nazilli Renkli Resim Kalemleri Nazilli Renkli Resim Kalemleri Nazilli

Grafik Tasarım Kursu

Thumbnail image 

Grafik Tasarım Kursu


Tasarım Eğitimi veren bir sanat atölyesi olarak aşağıda yer alan programları öğretiyoruz.


Adobe Photoshop: Profesyonel grafik tasarım programıdır.  Piksel bazlı çizim yapma imkânı sunmaktadır. Fotoğraf manipülasyon işlemleri yapabilmenizi sağlar. Reklamlar ve görsel düzenlemeler yapılmasına imkân sağlayan önemli bir programdır. Web, maskot tasarımı, fotoğraf manipülasyonu, afiş ve reklam hazırlama gibi işlemlerin yapılabilmesi için en ideal programlardan biridir.


 Adobe Illustrator:  Vektörel tabanlı bir programdır. Ambalaj tasarımı üzerine yaygın olarak kullanılmaktadır. Multimedya ve grafikler için özel hazırlanmış bir programdır.


Adobe Indesign: Yayınlar için kullanılan profesyonel bir sayfa mizanpajı uygulamasıdır.  Web ve tablet uygulamaları için çeşitli içerikler tasarlayabilme imkânı sağlar. Ayrıca sayfa düzeni ön kontrollerini yapıp yayınlayabilen bir uygulamadır. Bu program ile kitap, dergi, gazete, katalog, broşür, kartvizit ve takvim gibi basım işlerinin baskıya verilene kadar süreçteki tüm hazırlığı a’dan z’ye kadar yapabilirsiniz. Ek olarak uygulamayı kullananlar için tipografi üzerinde hassas kontrol olanağı ve yerleşik yaratıcı araçlar eklentisi de vardır.


Tasarım Kursu Ücreti, Grafik Tasarımları Fiyatı ve En Ucuz Grafik Tasarımları arayışınızı sanat atölyemize gelerek sonlandırabilirsiniz.


Thumbnail image 

Nazillide En Ucuz Grafik Tasarımları, Nazillide Grafik Tasarım Kursları, Nazillide Grafik Tasarımları Fiyatı, Nazillide Masaüstü Tasarım Kursu, Nazillide Tasarım Kursu Ücreti, Nazillide Tasarım Ücretleri, Nazillide Tasarım Yapan Şirketler, Nazillide Web Tasarımı Kursu