Guaj Boya Malzemesi Nazilli Guaj Boya Malzemesi Nazilli Guaj Boya Malzemesi Nazilli Guaj Boya Malzemesi Nazilli Guaj Boya Malzemesi Nazilli Guaj Boya Malzemesi Nazilli Guaj Boya Malzemesi Nazilli

Grafik Tasarımı Nedir

Thumbnail image 

Grafik Tasarımı Nedir


Grafik Tasarımı Nedir sorusunun yanıtı aşağıdaki gibidir:


Grafik tasarım kursuna yaratıcılığına güvenerek dijital ortam da tasarım yapabileceğine inanan, tasarım sektöründe kariyer yapmak isteyen, temel bilgisayar bilgisi olanlar Grafik Tasarım kursuna katılabilir. Kursiyerler, her programın içeriğine uygun olarak; dijital çizim teknikleri, kompozisyon, tasarımda denge unsuru, ışık, perspektif ve baskı teknikleri konularında yetiştirilmektedir.


Grafik tasarım kursları tekstil, ambalaj, dijitalart, desinatörlük, dizgicilik, cam-vitray, stilistlik; serigrafi ve renk ayrımcısı gibi birçok alanda özelleşmektedir. Eğitimi alan kişiler bu programların hangi tekniklere göre düzenleneceğini öğretir ve pratik yaşamdan örneklerle deneyim kazandırır.


Grafik Tasarım kursumuzda neler öğreneceksiniz?

  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Adobe Indesign
  • Adobe Acrobat
  • CorelDraw
  • Tipografi
  • Tasarım Teknikleri
  • Etkili Sunum ve Portfolyo Hazırlama

Grafik Tasarımı kursuna; kişinin yaratıcı yeteneklerini günümüz teknolojisiyle birleştirerek, üretime dönüştürmek isteyenlerin katılması gereken bir eğitimdir.  Tasarım Ne Demek ve Tasarım Nasıl Yapılır sorularınızın yanıtlarını sanat atölyemizde bulabilirsiniz.


Grafik Bölümü için eğitim alarak sınavlarınızdan başarılı ile geçmek isterseniz eğitimlerimize katılım gösterebilirsiniz. Teorik ve uygulamalı eğitimlerimiz ile beklentilerinizi karşılayan bir eğitim sizi bekliyor.


Thumbnail image 

Nazillide Grafik Bölümü, Nazillide Grafik Eğitim İle İlgili Kısa Tarihçe, Nazillide Grafik Eğitimi, Nazillide Grafik Eğitimi İle İlgili Bilgiler, Nazillide Grafik Eğitimi Nedir, Nazillide Grafik Tasarımı Nedir, Nazillide Tasarım Eğitimi, Nazillide Tasarım Nasıl Yapılır, Nazillide Tasarım Ne Demek